Bekijk mijn werk

Hier kun je voornamelijk vrij werk van mij vinden. Tijdens mijn reizen heb ik veel mooie foto's mogen maken, vaak privé, maar ook regelmatig in opdracht van een reisbureau. Naast fotograferen is kitesurfen mijn grote passie, dus hier zul je ook met regelmaat foto's van voorbij zien komen. Bekijk hieronder mijn foto's.

Travel


Ik hou van reizen en als ik op pad ben dan neem ik ook altijd mijn camera mee. Gedurende jaren heb ik al heel wat mooie landen mogen zien en daarbij hele mooie plaatjes mogen schieten. Soms in opdracht van reisorganisaties, maar vaak ook gewoon voor mezelf.

Kitesurf


Kitesurfen is naast fotografie mijn tweede grote passie. Meestal sta ik zelf op het water, maar met regelmaat neem ik mijn camera mee om foto's te maken van mede-kitesurfers.

Lifestyle


Foto's van bijzondere mensen die bijzondere dingen doen, maar ook foto's van de alledaagse dingen in het leven. Op reis of gewoon bij jou thuis. Een lifestyle is voor iedereen anders. Ik leg graag de essentie van jou levensstijl vast.

Prijzen

Ieder fotoshoot is anders, iedere wens is anders. Het is daarom lastig vooraf in te schatten wat de gemaakte kosten zijn. Laat mij weten wat je wensen zijn om een mooie prijs voor je op te stellen.

Contact