Bekijk mijn werk

Bedrijfsfotografie voor u op maat. Productfotografie, een zakelijk portret of algemeen beeldmateriaal dat uw bedrijf neerzet. Bekijk hieronder mijn voorgaande opdrachten en neem bij vragen gerust contact op.

Zakelijk portret


Een goede, professionele foto van u en/of uw medewerkers in een eigentijdse stijl vastgelegd. Voor zakelijke portretten kom ik naar uw bedrijf toe. Ik neem alle attributen mee die hiervoor nodig zijn, denk aan achtergrondschermen en flitsers. We kunnen er ook voor kiezen om geen achtergrondscherm te gebruiken, maar bijv. uw kantoor op de achtergrond.  Wilt u liever geen statisch portret, maar spontaan? Ook dat is mogelijk!

Product fotografie


Heeft u goed belichte foto's nog van de producten die u aanbied? Dan kan ik deze producten vastleggen in mijn fotostudio. Ik beschik over een grote studio met daarbij de benodigde attributen om een mooi diffuus licht op uw product te laten schijnen. Zonder harde schaduwen zodat kleuren, structuren en pasvorm goed zichtbaar zijn. Doorgaans tegen een volledig witte achtergrond, maar hierin zijn alle wensen mogelijk.

Zakelijk beeldmateriaal


Een reeks foto's die u kunt inzetten voor de promotie van uw bedrijf. Foto's die passen bij uw bedrijf en in lijn zijn met de huisstijl. Denk aan foto's die uitbeelden wat uw werkzaamheden inhouden, hoe de werkvloer eruit ziet of situatie schetsen die van toepassing zijn. U kun deze voor zowel online (website, social media etc) als offline (brochures, papers, etc) doeleinde gebruiken.

Prijzen

Prijzen zijn volledig afhankelijk van uw wensen.Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Contact